I brought you back some chocolate

Mijn eerste chocoladeletter van het jaar is een feit. Vanmiddag was het eindelijk zover, ik had een kwartiertje ingepland. Even helemaal niets. Geen mensen om me heen, geen televisie, geen mobiele telefoon en zelfs geen luchtalarm. Niets kon mij nog weerhouden van mijn momentje. Mijn haar in een knot en mijn lipgloss af. Alle belemmeringen waren geweken.

Daar ging ik dan. De letter B. En ja dat was een bewuste keuze, want de letter B heeft zoals je al ziet twee gaten. Dat betekent dus een extra grote letter en dus extra veel genieten. En genieten dat ik deed, terwijl ik nog niet eens iets geproefd had. Maar ik kon de perfectie al zien, ruiken en voelen.

Melkchocolade is toch ook gewoon voortreffelijk, lijkt me lastig te ontkennen. Ik heb niks anders meer nodig de komende tijd. Mijn vingers strijken uit naar het doosje, van helaas maar 200 gram, en ik maak hem open. Langzaam breng ik de chocola naar mijn mond en neem een hapje. Ik neem ruim de tijd om goed te proeven, de chocola smelt op mijn tong; alsof er een engeltje op pist.

Verrassend zal je het niet vinden maar het kostte me enkel tien minuten de letter volledig te nuttigen. Helemaal op was hij en verbazingwekkend genoeg was ik nog altijd niet verzadigd. Echter was het een zeer prettige ervaring en met de Sinterklaasdagen voor de deur is het voor mij geen uitzichtloos bestaan. Na deze eerste letter zullen er nog velen volgen. Natuurlijk bespaar ik je dat, maar deze ervaring wilde ik je niet ontnemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: